KARS / SELİM - Beyköy İlkokulu

Beyköy İlkokulu

Beyköy Köyü SELİM/KARS
Vizyon
Okulda öğrenme temel ihtiyaçtır. Okulda her veli,öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmektedir. Okulda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanır. Okulda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmaktadır.
Misyon
Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı çağdaş ve kültürlü, teknolojik yeniliklerle uyumlu, bilinçli ve özgüvene sahip, hoşgörülü, yardımsever, vatanını ve milletini seven, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, sorumluluk sahibi insan olarak yetiştirmek, öğrencilerin bilgili, becerikli ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, öğrencilere 21.yüzyılın gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmaktır.
Soba
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.
Var.
Yerleşim Yeri
Köyümüz Allahu Ekber Dağının eteklerindedir. Etrafında Sarıgün ve Başköy köyleri vardır.
Köyümüz İle 58 km ilçeye 25 km uzaklıktadır.